Happy 1, Welcome Media !

Welcome Media, de mediaregie van bpost gespecialiseerd in In-Home Advertising, vierde onlangs zijn eerste verjaardag. Een terugblik op een succesvolle lancering!

 

In-Home Advertising

Met de creatie van Welcome Media, één jaar geleden, werden de strategische troeven relevantie, emotie en activatie opnieuw verankerd in het DNA van In-Home Advertising. En de resultaten lieten niet op zich wachten: de realisaties overschreden de commerciële objectieven en Welcome Media werd ontvangen als tweede grootste leverancier van adressen op de markt. Daarbovenop is er het succes van OptiTouch, de nieuwe planningstool voor media agentschappen, die hun toelaat hun doelgroepgerichte campagnes in enkele muisklikken te optimaliseren.

 

Expertise

Welcome Media heeft zich daarnaast versterkt op vlak van expertise. Enerzijds een media-expertise, waaronder de uitvoering van nieuwe studies en meer dan 100 pre- en posttests. Met een prominente rol voor de samenstelling van de marketing mix. Anderzijds een data-expertise om de pertinentie van campagnes te optimaliseren. En tot slot de ontwikkeling van nieuwe oplossingen met het oog op de combinatie van de troeven van zowel digitale als tastbare campagnes.

 

bpost media

Deze positieve resultaten aangevuld met de interesse van de markt, waaronder agentschappen en adverteerders, hebben bpost dan ook overtuigd nog sterker te investeren in de gekozen aanpak van Welcome Media. Hoe? Door de creatie van bpost media, een competentiecenter volledig gericht op innovatie en de verspreiding van kennis over In-Home Advertising met onder andere Media Experten, Data Services, Insights & Communication, Solution Development, …

“Wij investeren in een media van de toekomst”, aldus Pierre Bertrand. “Een media die het digitale versterkt en die perfect in lijn ligt met de nieuwe behoeften van de consument: deze media is gepersonaliseerd, respecteert de consument, biedt controle en waarde.”

De creatie van bpost media laat Welcome Media bovendien toe om zich, als afzonderlijke filiaal, volledig te focussen op zijn rol als partner van agentschappen. Het bestuur van Welcome Media en bpost media blijft in de handen van Pierre Bertrand (Director bpost media en CEO Welcome Media).

Met de assets van de groep en de flexibiliteit van een filiaal, is In-Home Advertising gewapend voor 2018!

Welcome Media
Welcome Media